C. HECER Et Al. , "Yağsız Sütten Ticari Kefir Starter Kültürü KullanarakÜretilen Kefirin Muhafazası Sırasında Oluşan Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Değişimlerin Değerlendirilmesi," Dünya Gıda , no.9, pp.81-84, 2016
HECER, C. Et Al. 2016. Yağsız Sütten Ticari Kefir Starter Kültürü KullanarakÜretilen Kefirin Muhafazası Sırasında Oluşan Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Değişimlerin Değerlendirilmesi. Dünya Gıda , no.9 , 81-84.
HECER, C., GÜNEŞ, M. E., & ULUSOY, B. H., (2016). Yağsız Sütten Ticari Kefir Starter Kültürü KullanarakÜretilen Kefirin Muhafazası Sırasında Oluşan Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Değişimlerin Değerlendirilmesi. Dünya Gıda , no.9, 81-84.
HECER, CANAN, MESUT ERTAN GÜNEŞ, And BEYZA HATİCE ULUSOY. "Yağsız Sütten Ticari Kefir Starter Kültürü KullanarakÜretilen Kefirin Muhafazası Sırasında Oluşan Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Değişimlerin Değerlendirilmesi," Dünya Gıda , no.9, 81-84, 2016
HECER, CANAN Et Al. "Yağsız Sütten Ticari Kefir Starter Kültürü KullanarakÜretilen Kefirin Muhafazası Sırasında Oluşan Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Değişimlerin Değerlendirilmesi." Dünya Gıda , no.9, pp.81-84, 2016
HECER, C. GÜNEŞ, M. E. And ULUSOY, B. H. (2016) . "Yağsız Sütten Ticari Kefir Starter Kültürü KullanarakÜretilen Kefirin Muhafazası Sırasında Oluşan Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Değişimlerin Değerlendirilmesi." Dünya Gıda , no.9, pp.81-84.
@article{article, author={CANAN HECER Et Al. }, title={Yağsız Sütten Ticari Kefir Starter Kültürü KullanarakÜretilen Kefirin Muhafazası Sırasında Oluşan Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Değişimlerin Değerlendirilmesi}, journal={Dünya Gıda}, year=2016, pages={81-84} }