E. Eroglu And T. Özcan, "Sütün Enzimatik Koagülasyonu ve Peynir Üretiminde Bitkisel Pıhtılaştırıcılar," Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.32, no.2, pp.201-214, 2018
Eroglu, E. And Özcan, T. 2018. Sütün Enzimatik Koagülasyonu ve Peynir Üretiminde Bitkisel Pıhtılaştırıcılar. Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.32, no.2 , 201-214.
Eroglu, E., & Özcan, T., (2018). Sütün Enzimatik Koagülasyonu ve Peynir Üretiminde Bitkisel Pıhtılaştırıcılar. Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.32, no.2, 201-214.
Eroglu, Ezgı, And TÜLAY ÖZCAN. "Sütün Enzimatik Koagülasyonu ve Peynir Üretiminde Bitkisel Pıhtılaştırıcılar," Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.32, no.2, 201-214, 2018
Eroglu, Ezgı And Özcan, TÜLAY. "Sütün Enzimatik Koagülasyonu ve Peynir Üretiminde Bitkisel Pıhtılaştırıcılar." Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.32, no.2, pp.201-214, 2018
Eroglu, E. And Özcan, T. (2018) . "Sütün Enzimatik Koagülasyonu ve Peynir Üretiminde Bitkisel Pıhtılaştırıcılar." Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.32, no.2, pp.201-214.
@article{article, author={Ezgı Eroglu And author={TÜLAY ÖZCAN}, title={Sütün Enzimatik Koagülasyonu ve Peynir Üretiminde Bitkisel Pıhtılaştırıcılar}, journal={Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)}, year=2018, pages={201-214} }