E. EROGLU And T. ÖZCAN, "Sütün Enzimatik Koagülasyonu ve Peynir Üretiminde Bitkisel Pıhtılaştırıcılar," BUÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.32, no.2, pp.201-214, 2018
EROGLU, E. And ÖZCAN, T. 2018. Sütün Enzimatik Koagülasyonu ve Peynir Üretiminde Bitkisel Pıhtılaştırıcılar. BUÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.32, no.2 , 201-214.
EROGLU, E., & ÖZCAN, T., (2018). Sütün Enzimatik Koagülasyonu ve Peynir Üretiminde Bitkisel Pıhtılaştırıcılar. BUÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.32, no.2, 201-214.
EROGLU, EZGI, And TÜLAY ÖZCAN. "Sütün Enzimatik Koagülasyonu ve Peynir Üretiminde Bitkisel Pıhtılaştırıcılar," BUÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.32, no.2, 201-214, 2018
EROGLU, EZGI And ÖZCAN, TÜLAY. "Sütün Enzimatik Koagülasyonu ve Peynir Üretiminde Bitkisel Pıhtılaştırıcılar." BUÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.32, no.2, pp.201-214, 2018
EROGLU, E. And ÖZCAN, T. (2018) . "Sütün Enzimatik Koagülasyonu ve Peynir Üretiminde Bitkisel Pıhtılaştırıcılar." BUÜ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.32, no.2, pp.201-214.
@article{article, author={EZGI EROGLU And author={TÜLAY ÖZCAN}, title={Sütün Enzimatik Koagülasyonu ve Peynir Üretiminde Bitkisel Pıhtılaştırıcılar}, journal={BUÜ Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2018, pages={201-214} }