Ö. U. ÇOPUR Et Al. , "Karnabaharların Konserveye İşlenmeleri Sırasında Oluşabilecek Renk Değişikliklerinin Önlenmesi," 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey, 1999
ÇOPUR, Ö. U. Et Al. 1999. Karnabaharların Konserveye İşlenmeleri Sırasında Oluşabilecek Renk Değişikliklerinin Önlenmesi. 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , (İzmir, Turkey).
ÇOPUR, Ö. U., GÜRBÜZ, O., & ÖZLER, N., (1999). Karnabaharların Konserveye İşlenmeleri Sırasında Oluşabilecek Renk Değişikliklerinin Önlenmesi . 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Turkey
ÇOPUR, ÖMER, OZAN GÜRBÜZ, And N ÖZLER. "Karnabaharların Konserveye İşlenmeleri Sırasında Oluşabilecek Renk Değişikliklerinin Önlenmesi," 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Turkey, 1999
ÇOPUR, ÖMER U. Et Al. "Karnabaharların Konserveye İşlenmeleri Sırasında Oluşabilecek Renk Değişikliklerinin Önlenmesi." 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey, 1999
ÇOPUR, Ö. U. GÜRBÜZ, O. And ÖZLER, N. (1999) . "Karnabaharların Konserveye İşlenmeleri Sırasında Oluşabilecek Renk Değişikliklerinin Önlenmesi." 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖMER UTKU ÇOPUR Et Al. }, title={Karnabaharların Konserveye İşlenmeleri Sırasında Oluşabilecek Renk Değişikliklerinin Önlenmesi}, congress name={2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={1999}}