S. D. DOYURAN, "Üzüm ve Şarap Bileşiminde Bulunan Resveratrolün Sağlık Üzerine Etkileri," Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.33, 2004
DOYURAN, S. D. 2004. Üzüm ve Şarap Bileşiminde Bulunan Resveratrolün Sağlık Üzerine Etkileri. Türkiye 8. Gıda Kongresi , (Bursa, Turkey), 33.
DOYURAN, S. D., (2004). Üzüm ve Şarap Bileşiminde Bulunan Resveratrolün Sağlık Üzerine Etkileri . Türkiye 8. Gıda Kongresi (pp.33). Bursa, Turkey
DOYURAN, SAADET. "Üzüm ve Şarap Bileşiminde Bulunan Resveratrolün Sağlık Üzerine Etkileri," Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Turkey, 2004
DOYURAN, SAADET D. . "Üzüm ve Şarap Bileşiminde Bulunan Resveratrolün Sağlık Üzerine Etkileri." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.33, 2004
DOYURAN, S. D. (2004) . "Üzüm ve Şarap Bileşiminde Bulunan Resveratrolün Sağlık Üzerine Etkileri." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, p.33.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SAADET DİLEK YILDIZ}, title={Üzüm ve Şarap Bileşiminde Bulunan Resveratrolün Sağlık Üzerine Etkileri}, congress name={Türkiye 8. Gıda Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2004}, pages={33} }