F. BAŞOĞLU Et Al. , "Salamura Yaprak Üretiminde Fermentasyon Şekli ve Katkı Maddelerinin Kalite ve Dayanıklılığa Etkisinin Araştırılması ve Uygun Tekniğin Geliştirilmesi," Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.20, pp.535-545, 1996
BAŞOĞLU, F. Et Al. 1996. Salamura Yaprak Üretiminde Fermentasyon Şekli ve Katkı Maddelerinin Kalite ve Dayanıklılığa Etkisinin Araştırılması ve Uygun Tekniğin Geliştirilmesi. Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.20 , 535-545.
BAŞOĞLU, F., ŞAHİN, İ., KORUKLUOĞLU, M., UYLAŞER, V., & AKPINAR BAYİZİT, A., (1996). Salamura Yaprak Üretiminde Fermentasyon Şekli ve Katkı Maddelerinin Kalite ve Dayanıklılığa Etkisinin Araştırılması ve Uygun Tekniğin Geliştirilmesi. Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.20, 535-545.
BAŞOĞLU, FİKRİ Et Al. "Salamura Yaprak Üretiminde Fermentasyon Şekli ve Katkı Maddelerinin Kalite ve Dayanıklılığa Etkisinin Araştırılması ve Uygun Tekniğin Geliştirilmesi," Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.20, 535-545, 1996
BAŞOĞLU, FİKRİ Et Al. "Salamura Yaprak Üretiminde Fermentasyon Şekli ve Katkı Maddelerinin Kalite ve Dayanıklılığa Etkisinin Araştırılması ve Uygun Tekniğin Geliştirilmesi." Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.20, pp.535-545, 1996
BAŞOĞLU, F. Et Al. (1996) . "Salamura Yaprak Üretiminde Fermentasyon Şekli ve Katkı Maddelerinin Kalite ve Dayanıklılığa Etkisinin Araştırılması ve Uygun Tekniğin Geliştirilmesi." Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.20, pp.535-545.
@article{article, author={FİKRİ BAŞOĞLU Et Al. }, title={Salamura Yaprak Üretiminde Fermentasyon Şekli ve Katkı Maddelerinin Kalite ve Dayanıklılığa Etkisinin Araştırılması ve Uygun Tekniğin Geliştirilmesi}, journal={Turkish Journal of Agriculture and Forestry}, year=1996, pages={535-545} }