Y. ŞAHAN Et Al. , "Farklı Aspergillus niger Suşlarının Değişik Ortamlardaki Amilaz ve Pektaz Oluşturma Yeteneklerinin Belirlenmesi," Türkiye 7. Gıda Kongresi , Turkey, 2002
ŞAHAN, Y. Et Al. 2002. Farklı Aspergillus niger Suşlarının Değişik Ortamlardaki Amilaz ve Pektaz Oluşturma Yeteneklerinin Belirlenmesi. Türkiye 7. Gıda Kongresi , (Turkey).
ŞAHAN, Y., KUMRAL, A., CINAR, A., Alkın, E., & Şahin, İ., (2002). Farklı Aspergillus niger Suşlarının Değişik Ortamlardaki Amilaz ve Pektaz Oluşturma Yeteneklerinin Belirlenmesi . Türkiye 7. Gıda Kongresi, Turkey
ŞAHAN, YASEMİN Et Al. "Farklı Aspergillus niger Suşlarının Değişik Ortamlardaki Amilaz ve Pektaz Oluşturma Yeteneklerinin Belirlenmesi," Türkiye 7. Gıda Kongresi, Turkey, 2002
ŞAHAN, YASEMİN Et Al. "Farklı Aspergillus niger Suşlarının Değişik Ortamlardaki Amilaz ve Pektaz Oluşturma Yeteneklerinin Belirlenmesi." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Turkey, 2002
ŞAHAN, Y. Et Al. (2002) . "Farklı Aspergillus niger Suşlarının Değişik Ortamlardaki Amilaz ve Pektaz Oluşturma Yeteneklerinin Belirlenmesi." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YASEMİN ŞAHAN Et Al. }, title={Farklı Aspergillus niger Suşlarının Değişik Ortamlardaki Amilaz ve Pektaz Oluşturma Yeteneklerinin Belirlenmesi}, congress name={Türkiye 7. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2002}}