Ö. CANBOLAT, "Farklı Dozlarda Lactobacillus Buchneri İlavesinin Yüksek Nemli Dane Mısırın Silolanması Üzerine Etkisi," Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.0, pp.1-9, 2023
CANBOLAT, Ö. 2023. Farklı Dozlarda Lactobacillus Buchneri İlavesinin Yüksek Nemli Dane Mısırın Silolanması Üzerine Etkisi. Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.0 , 1-9.
CANBOLAT, Ö., (2023). Farklı Dozlarda Lactobacillus Buchneri İlavesinin Yüksek Nemli Dane Mısırın Silolanması Üzerine Etkisi. Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.0, 1-9.
CANBOLAT, ÖNDER. "Farklı Dozlarda Lactobacillus Buchneri İlavesinin Yüksek Nemli Dane Mısırın Silolanması Üzerine Etkisi," Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.0, 1-9, 2023
CANBOLAT, ÖNDER. "Farklı Dozlarda Lactobacillus Buchneri İlavesinin Yüksek Nemli Dane Mısırın Silolanması Üzerine Etkisi." Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.0, pp.1-9, 2023
CANBOLAT, Ö. (2023) . "Farklı Dozlarda Lactobacillus Buchneri İlavesinin Yüksek Nemli Dane Mısırın Silolanması Üzerine Etkisi." Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.0, pp.1-9.
@article{article, author={ÖNDER CANBOLAT}, title={Farklı Dozlarda Lactobacillus Buchneri İlavesinin Yüksek Nemli Dane Mısırın Silolanması Üzerine Etkisi}, journal={Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi}, year=2023, pages={1-9} }