G. E. SOYUTEMİZ Et Al. , "Kaşar Peyniri Üretim Aşamalarında Görülen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişiklikler," U.Ü. Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.19, pp.87-92, 2000
SOYUTEMİZ, G. E. Et Al. 2000. Kaşar Peyniri Üretim Aşamalarında Görülen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişiklikler. U.Ü. Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.19 , 87-92.
SOYUTEMİZ, G. E., ANAR, Ş., & ÇETİNKAYA, F., (2000). Kaşar Peyniri Üretim Aşamalarında Görülen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişiklikler. U.Ü. Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.19, 87-92.
SOYUTEMİZ, GÜL, ŞAHSENE ANAR, And FİGEN ÇETİNKAYA. "Kaşar Peyniri Üretim Aşamalarında Görülen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişiklikler," U.Ü. Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.19, 87-92, 2000
SOYUTEMİZ, GÜL E. Et Al. "Kaşar Peyniri Üretim Aşamalarında Görülen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişiklikler." U.Ü. Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.19, pp.87-92, 2000
SOYUTEMİZ, G. E. ANAR, Ş. And ÇETİNKAYA, F. (2000) . "Kaşar Peyniri Üretim Aşamalarında Görülen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişiklikler." U.Ü. Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.19, pp.87-92.
@article{article, author={GÜL ECE SOYUTEMİZ Et Al. }, title={Kaşar Peyniri Üretim Aşamalarında Görülen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişiklikler}, journal={U.Ü. Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2000, pages={87-92} }