S. SUNA Et Al. , "Ülkemizde Tüketilen Bazı Bitki Çaylarının Üretimi ve Sağlık Üzerine Etkileri," Gıda Teknolojisi , vol.17, no.8, pp.74-75, 2013
SUNA, S. Et Al. 2013. Ülkemizde Tüketilen Bazı Bitki Çaylarının Üretimi ve Sağlık Üzerine Etkileri. Gıda Teknolojisi , vol.17, no.8 , 74-75.
SUNA, S., İNCEDAYI, B., & ÇOPUR, Ö. U., (2013). Ülkemizde Tüketilen Bazı Bitki Çaylarının Üretimi ve Sağlık Üzerine Etkileri. Gıda Teknolojisi , vol.17, no.8, 74-75.
SUNA, SENEM, BİGE İNCEDAYI, And ÖMER UTKU ÇOPUR. "Ülkemizde Tüketilen Bazı Bitki Çaylarının Üretimi ve Sağlık Üzerine Etkileri," Gıda Teknolojisi , vol.17, no.8, 74-75, 2013
SUNA, SENEM Et Al. "Ülkemizde Tüketilen Bazı Bitki Çaylarının Üretimi ve Sağlık Üzerine Etkileri." Gıda Teknolojisi , vol.17, no.8, pp.74-75, 2013
SUNA, S. İNCEDAYI, B. And ÇOPUR, Ö. U. (2013) . "Ülkemizde Tüketilen Bazı Bitki Çaylarının Üretimi ve Sağlık Üzerine Etkileri." Gıda Teknolojisi , vol.17, no.8, pp.74-75.
@article{article, author={SENEM SUNA Et Al. }, title={Ülkemizde Tüketilen Bazı Bitki Çaylarının Üretimi ve Sağlık Üzerine Etkileri}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=2013, pages={74-75} }