M. KOYUNCU Et Al. , "Keçi Sütünün İnsan Sağlığı Açısından Önemi," Ulusal Keçicilik Kongresi , Turkey, 2010
KOYUNCU, M. Et Al. 2010. Keçi Sütünün İnsan Sağlığı Açısından Önemi. Ulusal Keçicilik Kongresi , (Turkey).
KOYUNCU, M., KAYMAKÇI, M., & Taşkın, T., (2010). Keçi Sütünün İnsan Sağlığı Açısından Önemi . Ulusal Keçicilik Kongresi, Turkey
KOYUNCU, MEHMET, MUSTAFA KAYMAKÇI, And Turgay Taşkın. "Keçi Sütünün İnsan Sağlığı Açısından Önemi," Ulusal Keçicilik Kongresi, Turkey, 2010
KOYUNCU, MEHMET Et Al. "Keçi Sütünün İnsan Sağlığı Açısından Önemi." Ulusal Keçicilik Kongresi , Turkey, 2010
KOYUNCU, M. KAYMAKÇI, M. And Taşkın, T. (2010) . "Keçi Sütünün İnsan Sağlığı Açısından Önemi." Ulusal Keçicilik Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET KOYUNCU Et Al. }, title={Keçi Sütünün İnsan Sağlığı Açısından Önemi}, congress name={Ulusal Keçicilik Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2010}}