E. Bekar And F. Işık, "Süttozu: Üretim Yöntemleri ve Kullanım Alanları," Pamukkale Gıda Sempozyumu III ‘Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar’ , Denizli, Turkey, 2015
Bekar, E. And Işık, F. 2015. Süttozu: Üretim Yöntemleri ve Kullanım Alanları. Pamukkale Gıda Sempozyumu III ‘Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar’ , (Denizli, Turkey).
Bekar, E., & Işık, F., (2015). Süttozu: Üretim Yöntemleri ve Kullanım Alanları . Pamukkale Gıda Sempozyumu III ‘Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar’, Denizli, Turkey
Bekar, ERTÜRK, And Fatma Işık. "Süttozu: Üretim Yöntemleri ve Kullanım Alanları," Pamukkale Gıda Sempozyumu III ‘Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar’, Denizli, Turkey, 2015
Bekar, ERTÜRK And Işık, Fatma. "Süttozu: Üretim Yöntemleri ve Kullanım Alanları." Pamukkale Gıda Sempozyumu III ‘Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar’ , Denizli, Turkey, 2015
Bekar, E. And Işık, F. (2015) . "Süttozu: Üretim Yöntemleri ve Kullanım Alanları." Pamukkale Gıda Sempozyumu III ‘Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar’ , Denizli, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ERTÜRK BEKAR And author={Fatma Işık}, title={Süttozu: Üretim Yöntemleri ve Kullanım Alanları}, congress name={Pamukkale Gıda Sempozyumu III ‘Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar’}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2015}}