H. Ş. Altınkaynak And T. ÖZCAN, "Glikoz Oksidaz Enzimi Mekanizması ve Süt Ürünlerinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Etkisi," Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.26, no.2, pp.1-9, 2021
Altınkaynak, H. Ş. And ÖZCAN, T. 2021. Glikoz Oksidaz Enzimi Mekanizması ve Süt Ürünlerinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Etkisi. Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.26, no.2 , 1-9.
Altınkaynak, H. Ş., & ÖZCAN, T., (2021). Glikoz Oksidaz Enzimi Mekanizması ve Süt Ürünlerinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Etkisi. Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.26, no.2, 1-9.
Altınkaynak, Hatice, And TÜLAY ÖZCAN. "Glikoz Oksidaz Enzimi Mekanizması ve Süt Ürünlerinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Etkisi," Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.26, no.2, 1-9, 2021
Altınkaynak, Hatice Ş. And ÖZCAN, TÜLAY. "Glikoz Oksidaz Enzimi Mekanizması ve Süt Ürünlerinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Etkisi." Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.26, no.2, pp.1-9, 2021
Altınkaynak, H. Ş. And ÖZCAN, T. (2021) . "Glikoz Oksidaz Enzimi Mekanizması ve Süt Ürünlerinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Etkisi." Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.26, no.2, pp.1-9.
@article{article, author={Hatice Şeyma Altınkaynak And author={TÜLAY ÖZCAN}, title={Glikoz Oksidaz Enzimi Mekanizması ve Süt Ürünlerinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Etkisi}, journal={Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi}, year=2021, pages={1-9} }