T. ÖZCAN Et Al. , "Trabzon tereyağının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi," III. Geleneksel Gıdalar Kongresi , Konya, Turkey, pp.189-191, 2012
ÖZCAN, T. Et Al. 2012. Trabzon tereyağının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi. III. Geleneksel Gıdalar Kongresi , (Konya, Turkey), 189-191.
ÖZCAN, T., AKPINAR BAYİZİT, A., YILMAZ ERSAN, L., & ÇETİN, K., (2012). Trabzon tereyağının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi . III. Geleneksel Gıdalar Kongresi (pp.189-191). Konya, Turkey
ÖZCAN, TÜLAY Et Al. "Trabzon tereyağının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi," III. Geleneksel Gıdalar Kongresi, Konya, Turkey, 2012
ÖZCAN, TÜLAY Et Al. "Trabzon tereyağının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi." III. Geleneksel Gıdalar Kongresi , Konya, Turkey, pp.189-191, 2012
ÖZCAN, T. Et Al. (2012) . "Trabzon tereyağının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi." III. Geleneksel Gıdalar Kongresi , Konya, Turkey, pp.189-191.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TÜLAY ÖZCAN Et Al. }, title={Trabzon tereyağının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi}, congress name={III. Geleneksel Gıdalar Kongresi}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={189-191} }