Ş. Çalışkan And P. YOLCI ÖMEROĞLU, "Kitosan bazlı film ve kaplamaların taze meyvelerin raf ömrünün artırılması üzerine etkisi," In Gıda Mühendisliği Alanında Güncel Yaklaşımlar , Ankara: IKSAD Yayınevi, 2022, pp.373-402.
Çalışkan, Ş. And YOLCI ÖMEROĞLU, P. Kitosan bazlı film ve kaplamaların taze meyvelerin raf ömrünün artırılması üzerine etkisi. 2022. In Gıda Mühendisliği Alanında Güncel Yaklaşımlar , IKSAD Yayınevi, Ankara, 373-402.
Çalışkan, Ş., & YOLCI ÖMEROĞLU, P., (2022). Kitosan bazlı film ve kaplamaların taze meyvelerin raf ömrünün artırılması üzerine etkisi. Gıda Mühendisliği Alanında Güncel Yaklaşımlar (pp.373-402), Ankara: IKSAD Yayınevi.
Çalışkan, Şifa, And PERİHAN YOLCI ÖMEROĞLU. "Kitosan bazlı film ve kaplamaların taze meyvelerin raf ömrünün artırılması üzerine etkisi." In Gıda Mühendisliği Alanında Güncel Yaklaşımlar , 373-402. Ankara: IKSAD Yayınevi, 2022
Çalışkan, Şifa And YOLCI ÖMEROĞLU, PERİHAN Y. . "Kitosan bazlı film ve kaplamaların taze meyvelerin raf ömrünün artırılması üzerine etkisi." Gıda Mühendisliği Alanında Güncel Yaklaşımlar , IKSAD Yayınevi, 2022, pp.373-402.
Çalışkan, Ş. And YOLCI ÖMEROĞLU, P. (2022) "Kitosan bazlı film ve kaplamaların taze meyvelerin raf ömrünün artırılması üzerine etkisi", Gıda Mühendisliği Alanında Güncel Yaklaşımlar . Ankara: IKSAD Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Şifa Çalışkan And author ={PERİHAN YOLCI ÖMEROĞLU}, chaptertitle={Kitosan bazlı film ve kaplamaların taze meyvelerin raf ömrünün artırılması üzerine etkisi}, booktitle={ Gıda Mühendisliği Alanında Güncel Yaklaşımlar}, publisher={IKSAD Yayınevi}, city={Ankara},year={2022} }