A. N. YÜKSEL Et Al. , "Toz Ürün Özellikleri," In Gıdaların Mühendislik ve Kalite Özellikleri , Nobel Akademik Yayıncılık, 2024, pp.501-542.
YÜKSEL, A. N. Et Al. Toz Ürün Özellikleri. 2024. In Gıdaların Mühendislik ve Kalite Özellikleri , Nobel Akademik Yayıncılık, 501-542.
YÜKSEL, A. N., ÖZKAN KARABACAK, A., & ÇALIŞKAN KOÇ, G., (2024). Toz Ürün Özellikleri. Gıdaların Mühendislik ve Kalite Özellikleri (pp.501-542), Nobel Akademik Yayıncılık.
YÜKSEL, AYŞE, AZİME ÖZKAN KARABACAK, And GÜLŞAH ÇALIŞKAN KOÇ. "Toz Ürün Özellikleri." In Gıdaların Mühendislik ve Kalite Özellikleri , 501-542. Nobel Akademik Yayıncılık, 2024
YÜKSEL, AYŞE N. Et Al. "Toz Ürün Özellikleri." Gıdaların Mühendislik ve Kalite Özellikleri , Nobel Akademik Yayıncılık, 2024, pp.501-542.
YÜKSEL, A. N. ÖZKAN KARABACAK, A. And ÇALIŞKAN KOÇ, G. (2024) "Toz Ürün Özellikleri", Gıdaların Mühendislik ve Kalite Özellikleri . Nobel Akademik Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={AYŞE NUR YÜKSEL Et Al. }, chaptertitle={Toz Ürün Özellikleri}, booktitle={ Gıdaların Mühendislik ve Kalite Özellikleri}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık}, city={},year={2024} }