H. KUŞÇU Et Al. , "Farklı Bor Konsantrasyonlarının Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Çimlenmesi Üzerine Etkileri," Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , pp.319-327, 2018
KUŞÇU, H. Et Al. 2018. Farklı Bor Konsantrasyonlarının Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Çimlenmesi Üzerine Etkileri. Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 319-327.
KUŞÇU, H., KURTULMUŞ, E., ARSLAN, B., KARAKUŞ, İ., KUMRALTEKİN, E., UÇAN, İ. E., ... AŞIK, M. C.(2018). Farklı Bor Konsantrasyonlarının Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Çimlenmesi Üzerine Etkileri. Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 319-327.
KUŞÇU, HAYRETTİN Et Al. "Farklı Bor Konsantrasyonlarının Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Çimlenmesi Üzerine Etkileri," Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 319-327, 2018
KUŞÇU, HAYRETTİN Et Al. "Farklı Bor Konsantrasyonlarının Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Çimlenmesi Üzerine Etkileri." Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , pp.319-327, 2018
KUŞÇU, H. Et Al. (2018) . "Farklı Bor Konsantrasyonlarının Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Çimlenmesi Üzerine Etkileri." Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , pp.319-327.
@article{article, author={HAYRETTİN KUŞÇU Et Al. }, title={Farklı Bor Konsantrasyonlarının Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Çimlenmesi Üzerine Etkileri}, journal={Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2018, pages={319-327} }