B. Acoğlu And P. YOLCI ÖMEROĞLU, "Nar Suyu ve Yeşil Çay İlaveli Kalorisi Azaltılmış Fonksiyonel Geleneksel Karışık Meyve Marmelatı Üretimi," Akademik Gıda , vol.18, no.2, pp.143-155, 2020
Acoğlu, B. And YOLCI ÖMEROĞLU, P. 2020. Nar Suyu ve Yeşil Çay İlaveli Kalorisi Azaltılmış Fonksiyonel Geleneksel Karışık Meyve Marmelatı Üretimi. Akademik Gıda , vol.18, no.2 , 143-155.
Acoğlu, B., & YOLCI ÖMEROĞLU, P., (2020). Nar Suyu ve Yeşil Çay İlaveli Kalorisi Azaltılmış Fonksiyonel Geleneksel Karışık Meyve Marmelatı Üretimi. Akademik Gıda , vol.18, no.2, 143-155.
Acoğlu, Büşra, And PERİHAN YOLCI ÖMEROĞLU. "Nar Suyu ve Yeşil Çay İlaveli Kalorisi Azaltılmış Fonksiyonel Geleneksel Karışık Meyve Marmelatı Üretimi," Akademik Gıda , vol.18, no.2, 143-155, 2020
Acoğlu, Büşra And YOLCI ÖMEROĞLU, PERİHAN Y. . "Nar Suyu ve Yeşil Çay İlaveli Kalorisi Azaltılmış Fonksiyonel Geleneksel Karışık Meyve Marmelatı Üretimi." Akademik Gıda , vol.18, no.2, pp.143-155, 2020
Acoğlu, B. And YOLCI ÖMEROĞLU, P. (2020) . "Nar Suyu ve Yeşil Çay İlaveli Kalorisi Azaltılmış Fonksiyonel Geleneksel Karışık Meyve Marmelatı Üretimi." Akademik Gıda , vol.18, no.2, pp.143-155.
@article{article, author={Büşra Acoğlu And author={PERİHAN YOLCI ÖMEROĞLU}, title={Nar Suyu ve Yeşil Çay İlaveli Kalorisi Azaltılmış Fonksiyonel Geleneksel Karışık Meyve Marmelatı Üretimi}, journal={Akademik Gıda}, year=2020, pages={143-155} }