R. İrkin And M. Güldaş, "Türkiye de Üretilen Keçi Peynirleri ve Karakteristik Özellikleri," 1. Uluslararası “Adriyatik’ ten Kafkaslar’ a Geleneksel Gıdalar” Sempozyumu , Bursa, Turkey, pp.309, 2010
İrkin, R. And Güldaş, M. 2010. Türkiye de Üretilen Keçi Peynirleri ve Karakteristik Özellikleri. 1. Uluslararası “Adriyatik’ ten Kafkaslar’ a Geleneksel Gıdalar” Sempozyumu , (Bursa, Turkey), 309.
İrkin, R., & Güldaş, M., (2010). Türkiye de Üretilen Keçi Peynirleri ve Karakteristik Özellikleri . 1. Uluslararası “Adriyatik’ ten Kafkaslar’ a Geleneksel Gıdalar” Sempozyumu (pp.309). Bursa, Turkey
İrkin, Reyhan, And METİN GÜLDAŞ. "Türkiye de Üretilen Keçi Peynirleri ve Karakteristik Özellikleri," 1. Uluslararası “Adriyatik’ ten Kafkaslar’ a Geleneksel Gıdalar” Sempozyumu, Bursa, Turkey, 2010
İrkin, Reyhan And Güldaş, METİN. "Türkiye de Üretilen Keçi Peynirleri ve Karakteristik Özellikleri." 1. Uluslararası “Adriyatik’ ten Kafkaslar’ a Geleneksel Gıdalar” Sempozyumu , Bursa, Turkey, pp.309, 2010
İrkin, R. And Güldaş, M. (2010) . "Türkiye de Üretilen Keçi Peynirleri ve Karakteristik Özellikleri." 1. Uluslararası “Adriyatik’ ten Kafkaslar’ a Geleneksel Gıdalar” Sempozyumu , Bursa, Turkey, p.309.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Reyhan İrkin And author={METİN GÜLDAŞ}, title={Türkiye de Üretilen Keçi Peynirleri ve Karakteristik Özellikleri}, congress name={1. Uluslararası “Adriyatik’ ten Kafkaslar’ a Geleneksel Gıdalar” Sempozyumu}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2010}, pages={309} }