L. YILMAZ ERSAN Et Al. , "Aromalı kefir üretimi," Ulusal Kivi Ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu , Ordu, Turkey, pp.485-490, 2003
YILMAZ ERSAN, L. Et Al. 2003. Aromalı kefir üretimi. Ulusal Kivi Ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu , (Ordu, Turkey), 485-490.
YILMAZ ERSAN, L., ÖZCAN, T., & AKPINAR BAYİZİT, A., (2003). Aromalı kefir üretimi . Ulusal Kivi Ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu (pp.485-490). Ordu, Turkey
YILMAZ ERSAN, LÜTFİYE, TÜLAY ÖZCAN, And ARZU AKPINAR BAYİZİT. "Aromalı kefir üretimi," Ulusal Kivi Ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Ordu, Turkey, 2003
YILMAZ ERSAN, LÜTFİYE Y. Et Al. "Aromalı kefir üretimi." Ulusal Kivi Ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu , Ordu, Turkey, pp.485-490, 2003
YILMAZ ERSAN, L. ÖZCAN, T. And AKPINAR BAYİZİT, A. (2003) . "Aromalı kefir üretimi." Ulusal Kivi Ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu , Ordu, Turkey, pp.485-490.
@conferencepaper{conferencepaper, author={LÜTFİYE YILMAZ ERSAN Et Al. }, title={Aromalı kefir üretimi}, congress name={Ulusal Kivi Ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu}, city={Ordu}, country={Turkey}, year={2003}, pages={485-490} }