A. Kaya Et Al. , "Doğal Fermente Gıdalardan Elde Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Ağız Sağlığı Ürünlerinde Kullanımı," 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi (GMÖK) , Bursa, Turkey, pp.105, 2022
Kaya, A. Et Al. 2022. Doğal Fermente Gıdalardan Elde Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Ağız Sağlığı Ürünlerinde Kullanımı. 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi (GMÖK) , (Bursa, Turkey), 105.
Kaya, A., Çelebioğlu, Z., Gürpınar , B., & Özoğlu, Ö., (2022). Doğal Fermente Gıdalardan Elde Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Ağız Sağlığı Ürünlerinde Kullanımı . 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi (GMÖK) (pp.105). Bursa, Turkey
Kaya, Ahsen Et Al. "Doğal Fermente Gıdalardan Elde Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Ağız Sağlığı Ürünlerinde Kullanımı," 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi (GMÖK), Bursa, Turkey, 2022
Kaya, Ahsen Et Al. "Doğal Fermente Gıdalardan Elde Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Ağız Sağlığı Ürünlerinde Kullanımı." 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi (GMÖK) , Bursa, Turkey, pp.105, 2022
Kaya, A. Et Al. (2022) . "Doğal Fermente Gıdalardan Elde Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Ağız Sağlığı Ürünlerinde Kullanımı." 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi (GMÖK) , Bursa, Turkey, p.105.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ahsen Kaya Et Al. }, title={Doğal Fermente Gıdalardan Elde Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Ağız Sağlığı Ürünlerinde Kullanımı}, congress name={12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi (GMÖK)}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2022}, pages={105} }