M. KONAK Et Al. , "Yenilebilir Yabani bir Bitki Gundelia tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin belirlenmesi," Journal of Agricultural Faculty of Uludag University , vol.31, no.2, pp.101-108, 2017
KONAK, M. Et Al. 2017. Yenilebilir Yabani bir Bitki Gundelia tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin belirlenmesi. Journal of Agricultural Faculty of Uludag University , vol.31, no.2 , 101-108.
KONAK, M., Merve, A., & ŞAHAN, Y., (2017). Yenilebilir Yabani bir Bitki Gundelia tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin belirlenmesi. Journal of Agricultural Faculty of Uludag University , vol.31, no.2, 101-108.
KONAK, MERVE, Ateş Merve, And YASEMİN ŞAHAN. "Yenilebilir Yabani bir Bitki Gundelia tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin belirlenmesi," Journal of Agricultural Faculty of Uludag University , vol.31, no.2, 101-108, 2017
KONAK, MERVE Et Al. "Yenilebilir Yabani bir Bitki Gundelia tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin belirlenmesi." Journal of Agricultural Faculty of Uludag University , vol.31, no.2, pp.101-108, 2017
KONAK, M. Merve, A. And ŞAHAN, Y. (2017) . "Yenilebilir Yabani bir Bitki Gundelia tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin belirlenmesi." Journal of Agricultural Faculty of Uludag University , vol.31, no.2, pp.101-108.
@article{article, author={MERVE KONAK Et Al. }, title={Yenilebilir Yabani bir Bitki Gundelia tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin belirlenmesi}, journal={Journal of Agricultural Faculty of Uludag University}, year=2017, pages={101-108} }