S. TEMELLİ Et Al. , "Bursa’xxda Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi.," İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.2, no.28, pp.467-473, 2002
TEMELLİ, S. Et Al. 2002. Bursa’xxda Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi.. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.2, no.28 , 467-473.
TEMELLİ, S., SALTAN EVRENSEL, S., anar, ş., & TAYAR, M., (2002). Bursa’xxda Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi.. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.2, no.28, 467-473.
TEMELLİ, SERAN Et Al. "Bursa’xxda Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi.," İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.2, no.28, 467-473, 2002
TEMELLİ, SERAN Et Al. "Bursa’xxda Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi.." İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.2, no.28, pp.467-473, 2002
TEMELLİ, S. Et Al. (2002) . "Bursa’xxda Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi.." İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.2, no.28, pp.467-473.
@article{article, author={SERAN TEMELLİ Et Al. }, title={Bursa’xxda Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi.}, journal={İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2002, pages={467-473} }