E. Terakye Et Al. , "BAHARAT EKSTRAKTLARIYLA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ SİRKELİ İÇECEK ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, pp.1136-1147, 2019
Terakye, E. Et Al. 2019. BAHARAT EKSTRAKTLARIYLA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ SİRKELİ İÇECEK ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44 , 1136-1147.
Terakye, E., Bayrakdar, M. G., SUNA, S., & ÇOPUR, Ö. U., (2019). BAHARAT EKSTRAKTLARIYLA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ SİRKELİ İÇECEK ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, 1136-1147.
Terakye, Esra Et Al. "BAHARAT EKSTRAKTLARIYLA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ SİRKELİ İÇECEK ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, 1136-1147, 2019
Terakye, Esra Et Al. "BAHARAT EKSTRAKTLARIYLA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ SİRKELİ İÇECEK ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, pp.1136-1147, 2019
Terakye, E. Et Al. (2019) . "BAHARAT EKSTRAKTLARIYLA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ SİRKELİ İÇECEK ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, pp.1136-1147.
@article{article, author={Esra Terakye Et Al. }, title={BAHARAT EKSTRAKTLARIYLA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ SİRKELİ İÇECEK ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2019, pages={1136-1147} }