D. Pirim, "Sütün kaynatılmasının süt miR-191 düzeyine etkisinin araştırılması," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.28, no.3, pp.480-488, 2024
Pirim, D. 2024. Sütün kaynatılmasının süt miR-191 düzeyine etkisinin araştırılması. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.28, no.3 , 480-488.
Pirim, D., (2024). Sütün kaynatılmasının süt miR-191 düzeyine etkisinin araştırılması. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.28, no.3, 480-488.
Pirim, DİLEK. "Sütün kaynatılmasının süt miR-191 düzeyine etkisinin araştırılması," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.28, no.3, 480-488, 2024
Pirim, DİLEK. "Sütün kaynatılmasının süt miR-191 düzeyine etkisinin araştırılması." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.28, no.3, pp.480-488, 2024
Pirim, D. (2024) . "Sütün kaynatılmasının süt miR-191 düzeyine etkisinin araştırılması." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.28, no.3, pp.480-488.
@article{article, author={DİLEK PİRİM}, title={Sütün kaynatılmasının süt miR-191 düzeyine etkisinin araştırılması}, journal={Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2024, pages={480-488} }