A. AKPINAR BAYİZİT Et Al. , "Bazı sebzelerin hijyenik kalitesi üzerine kurutma işleminin etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.487, 2012
AKPINAR BAYİZİT, A. Et Al. 2012. Bazı sebzelerin hijyenik kalitesi üzerine kurutma işleminin etkisi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 487.
AKPINAR BAYİZİT, A., ÖZCAN, T., YILMAZ ERSAN, L., & ÖZGÜR, M., (2012). Bazı sebzelerin hijyenik kalitesi üzerine kurutma işleminin etkisi . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.487). Hatay, Turkey
AKPINAR BAYİZİT, ARZU Et Al. "Bazı sebzelerin hijyenik kalitesi üzerine kurutma işleminin etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
AKPINAR BAYİZİT, ARZU A. Et Al. "Bazı sebzelerin hijyenik kalitesi üzerine kurutma işleminin etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.487, 2012
AKPINAR BAYİZİT, A. Et Al. (2012) . "Bazı sebzelerin hijyenik kalitesi üzerine kurutma işleminin etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.487.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ARZU AKPINAR BAYİZİT Et Al. }, title={Bazı sebzelerin hijyenik kalitesi üzerine kurutma işleminin etkisi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={487} }