S. Başay, "Organik Tarımda Sürdürülebilirlik İçin Biberde (Capsicum annuum L. Var. Kandil Dolma) Organik Tohum Üretiminin Değerlendirilmesi," Alatarım , vol.19, no.2, pp.66-74, 2020
Başay, S. 2020. Organik Tarımda Sürdürülebilirlik İçin Biberde (Capsicum annuum L. Var. Kandil Dolma) Organik Tohum Üretiminin Değerlendirilmesi. Alatarım , vol.19, no.2 , 66-74.
Başay, S., (2020). Organik Tarımda Sürdürülebilirlik İçin Biberde (Capsicum annuum L. Var. Kandil Dolma) Organik Tohum Üretiminin Değerlendirilmesi. Alatarım , vol.19, no.2, 66-74.
Başay, SEVİNÇ. "Organik Tarımda Sürdürülebilirlik İçin Biberde (Capsicum annuum L. Var. Kandil Dolma) Organik Tohum Üretiminin Değerlendirilmesi," Alatarım , vol.19, no.2, 66-74, 2020
Başay, SEVİNÇ. "Organik Tarımda Sürdürülebilirlik İçin Biberde (Capsicum annuum L. Var. Kandil Dolma) Organik Tohum Üretiminin Değerlendirilmesi." Alatarım , vol.19, no.2, pp.66-74, 2020
Başay, S. (2020) . "Organik Tarımda Sürdürülebilirlik İçin Biberde (Capsicum annuum L. Var. Kandil Dolma) Organik Tohum Üretiminin Değerlendirilmesi." Alatarım , vol.19, no.2, pp.66-74.
@article{article, author={SEVİNÇ BAŞAY}, title={Organik Tarımda Sürdürülebilirlik İçin Biberde (Capsicum annuum L. Var. Kandil Dolma) Organik Tohum Üretiminin Değerlendirilmesi}, journal={Alatarım}, year=2020, pages={66-74} }