E. İ. KOYUTÜRK Et Al. , "Meyveli İçeceklerin Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi," 3.Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi , Turkey, 2012
KOYUTÜRK, E. İ. Et Al. 2012. Meyveli İçeceklerin Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi. 3.Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi , (Turkey).
KOYUTÜRK, E. İ., DOĞAN, E., ŞAHİN, S., & DEMİR, C., (2012). Meyveli İçeceklerin Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi . 3.Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi, Turkey
KOYUTÜRK, ELİF Et Al. "Meyveli İçeceklerin Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi," 3.Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi, Turkey, 2012
KOYUTÜRK, ELİF İ. Et Al. "Meyveli İçeceklerin Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi." 3.Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi , Turkey, 2012
KOYUTÜRK, E. İ. Et Al. (2012) . "Meyveli İçeceklerin Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi." 3.Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ELİF İPEK KOYUTÜRK Et Al. }, title={Meyveli İçeceklerin Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi}, congress name={3.Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}