R. N. YILMAZ Et Al. , "Farklı Dozlarda Deniz Yosunu Uygulanmış Anadolu Adaçayı (Salvia fruticosa Mill.)unda Fenolik Madde İçeriği, Antioksidan Kapasite ve Antioksidatif Yanıtlar," Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.37, no.1, 2022
YILMAZ, R. N. Et Al. 2022. Farklı Dozlarda Deniz Yosunu Uygulanmış Anadolu Adaçayı (Salvia fruticosa Mill.)unda Fenolik Madde İçeriği, Antioksidan Kapasite ve Antioksidatif Yanıtlar. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.37, no.1 .
YILMAZ, R. N., AKPINAR, A., & CANSEV, A., (2022). Farklı Dozlarda Deniz Yosunu Uygulanmış Anadolu Adaçayı (Salvia fruticosa Mill.)unda Fenolik Madde İçeriği, Antioksidan Kapasite ve Antioksidatif Yanıtlar. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.37, no.1.
YILMAZ, RUVEYDE, AYŞEGÜL AKPINAR, And ASUMAN CANSEV. "Farklı Dozlarda Deniz Yosunu Uygulanmış Anadolu Adaçayı (Salvia fruticosa Mill.)unda Fenolik Madde İçeriği, Antioksidan Kapasite ve Antioksidatif Yanıtlar," Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.37, no.1, 2022
YILMAZ, RUVEYDE N. Et Al. "Farklı Dozlarda Deniz Yosunu Uygulanmış Anadolu Adaçayı (Salvia fruticosa Mill.)unda Fenolik Madde İçeriği, Antioksidan Kapasite ve Antioksidatif Yanıtlar." Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.37, no.1, 2022
YILMAZ, R. N. AKPINAR, A. And CANSEV, A. (2022) . "Farklı Dozlarda Deniz Yosunu Uygulanmış Anadolu Adaçayı (Salvia fruticosa Mill.)unda Fenolik Madde İçeriği, Antioksidan Kapasite ve Antioksidatif Yanıtlar." Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.37, no.1.
@article{article, author={RUVEYDE NUR YILMAZ Et Al. }, title={Farklı Dozlarda Deniz Yosunu Uygulanmış Anadolu Adaçayı (Salvia fruticosa Mill.)unda Fenolik Madde İçeriği, Antioksidan Kapasite ve Antioksidatif Yanıtlar}, journal={Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2022}