İ. İ. TÜRKMEN Et Al. , "Fibrozyme ın çeşitli yem maddelerinin in vitro sindirilebilirlik özellikleri üzerine etkisi," U.Ü.V.F. Derg. , vol.19, 2000
TÜRKMEN, İ. İ. Et Al. 2000. Fibrozyme ın çeşitli yem maddelerinin in vitro sindirilebilirlik özellikleri üzerine etkisi. U.Ü.V.F. Derg. , vol.19 .
TÜRKMEN, İ. İ., Gülmez, H., EREN, M., DENİZ, G., & CENGİZ, Ş. Ş., (2000). Fibrozyme ın çeşitli yem maddelerinin in vitro sindirilebilirlik özellikleri üzerine etkisi. U.Ü.V.F. Derg. , vol.19.
TÜRKMEN, İBRAHİM Et Al. "Fibrozyme ın çeşitli yem maddelerinin in vitro sindirilebilirlik özellikleri üzerine etkisi," U.Ü.V.F. Derg. , vol.19, 2000
TÜRKMEN, İBRAHİM İ. Et Al. "Fibrozyme ın çeşitli yem maddelerinin in vitro sindirilebilirlik özellikleri üzerine etkisi." U.Ü.V.F. Derg. , vol.19, 2000
TÜRKMEN, İ. İ. Et Al. (2000) . "Fibrozyme ın çeşitli yem maddelerinin in vitro sindirilebilirlik özellikleri üzerine etkisi." U.Ü.V.F. Derg. , vol.19.
@article{article, author={İBRAHİM İSMET TÜRKMEN Et Al. }, title={Fibrozyme ın çeşitli yem maddelerinin in vitro sindirilebilirlik özellikleri üzerine etkisi}, journal={U.Ü.V.F. Derg.}, year=2000}