S. DURU And H. SAK, "Türkiye’de Besiye Alınan Simmental, Aberdeen Angus, Hereford, Limousin ve Charolais Irkı Sığırların Besi Performansı ve Karkas Özellikleri," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, no.11, pp.1383, 2017
DURU, S. And SAK, H. 2017. Türkiye’de Besiye Alınan Simmental, Aberdeen Angus, Hereford, Limousin ve Charolais Irkı Sığırların Besi Performansı ve Karkas Özellikleri. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, no.11 , 1383.
DURU, S., & SAK, H., (2017). Türkiye’de Besiye Alınan Simmental, Aberdeen Angus, Hereford, Limousin ve Charolais Irkı Sığırların Besi Performansı ve Karkas Özellikleri. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, no.11, 1383.
DURU, SERDAR, And Halil SAK. "Türkiye’de Besiye Alınan Simmental, Aberdeen Angus, Hereford, Limousin ve Charolais Irkı Sığırların Besi Performansı ve Karkas Özellikleri," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, no.11, 1383, 2017
DURU, SERDAR And SAK, Halil. "Türkiye’de Besiye Alınan Simmental, Aberdeen Angus, Hereford, Limousin ve Charolais Irkı Sığırların Besi Performansı ve Karkas Özellikleri." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, no.11, pp.1383, 2017
DURU, S. And SAK, H. (2017) . "Türkiye’de Besiye Alınan Simmental, Aberdeen Angus, Hereford, Limousin ve Charolais Irkı Sığırların Besi Performansı ve Karkas Özellikleri." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, no.11, p.1383.
@article{article, author={SERDAR DURU And author={Halil SAK}, title={Türkiye’de Besiye Alınan Simmental, Aberdeen Angus, Hereford, Limousin ve Charolais Irkı Sığırların Besi Performansı ve Karkas Özellikleri}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2017, pages={1383} }