B. İncedayı Et Al. , "Sebze içerikli zenginleştirilmiş glutensiz cips üretimi ve in-vitro biyoerişilebilirliğinin değerlendirilmesi," Food and Health , vol.10, no.2, pp.129-137, 2024
İncedayı, B. Et Al. 2024. Sebze içerikli zenginleştirilmiş glutensiz cips üretimi ve in-vitro biyoerişilebilirliğinin değerlendirilmesi. Food and Health , vol.10, no.2 , 129-137.
İncedayı, B., Türkmen Erol, N., & Akpınar, P., (2024). Sebze içerikli zenginleştirilmiş glutensiz cips üretimi ve in-vitro biyoerişilebilirliğinin değerlendirilmesi. Food and Health , vol.10, no.2, 129-137.
İncedayı, BİGE, NİHAL TÜRKMEN EROL, And Pınar Akpınar. "Sebze içerikli zenginleştirilmiş glutensiz cips üretimi ve in-vitro biyoerişilebilirliğinin değerlendirilmesi," Food and Health , vol.10, no.2, 129-137, 2024
İncedayı, BİGE Et Al. "Sebze içerikli zenginleştirilmiş glutensiz cips üretimi ve in-vitro biyoerişilebilirliğinin değerlendirilmesi." Food and Health , vol.10, no.2, pp.129-137, 2024
İncedayı, B. Türkmen Erol, N. And Akpınar, P. (2024) . "Sebze içerikli zenginleştirilmiş glutensiz cips üretimi ve in-vitro biyoerişilebilirliğinin değerlendirilmesi." Food and Health , vol.10, no.2, pp.129-137.
@article{article, author={BİGE İNCEDAYI Et Al. }, title={Sebze içerikli zenginleştirilmiş glutensiz cips üretimi ve in-vitro biyoerişilebilirliğinin değerlendirilmesi}, journal={Food and Health}, year=2024, pages={129-137} }