G. ÖZCAN SİNİR Et Al. , "VAKUM ALTINDA KURUTMANIN DİLİMLENMİŞ AYVANIN RENK VE C VİTAMİNİ İÇERİĞİNE ETKİSİ," Pamukkale Gıda Sempozyumu III , Turkey, 2015
ÖZCAN SİNİR, G. Et Al. 2015. VAKUM ALTINDA KURUTMANIN DİLİMLENMİŞ AYVANIN RENK VE C VİTAMİNİ İÇERİĞİNE ETKİSİ. Pamukkale Gıda Sempozyumu III , (Turkey).
ÖZCAN SİNİR, G., SUNA, S., TAMER, C. E., & ÇOPUR, Ö. U., (2015). VAKUM ALTINDA KURUTMANIN DİLİMLENMİŞ AYVANIN RENK VE C VİTAMİNİ İÇERİĞİNE ETKİSİ . Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Turkey
ÖZCAN SİNİR, GÜLŞAH Et Al. "VAKUM ALTINDA KURUTMANIN DİLİMLENMİŞ AYVANIN RENK VE C VİTAMİNİ İÇERİĞİNE ETKİSİ," Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Turkey, 2015
ÖZCAN SİNİR, GÜLŞAH Ö. Et Al. "VAKUM ALTINDA KURUTMANIN DİLİMLENMİŞ AYVANIN RENK VE C VİTAMİNİ İÇERİĞİNE ETKİSİ." Pamukkale Gıda Sempozyumu III , Turkey, 2015
ÖZCAN SİNİR, G. Et Al. (2015) . "VAKUM ALTINDA KURUTMANIN DİLİMLENMİŞ AYVANIN RENK VE C VİTAMİNİ İÇERİĞİNE ETKİSİ." Pamukkale Gıda Sempozyumu III , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜLŞAH ÖZCAN SİNİR Et Al. }, title={VAKUM ALTINDA KURUTMANIN DİLİMLENMİŞ AYVANIN RENK VE C VİTAMİNİ İÇERİĞİNE ETKİSİ}, congress name={Pamukkale Gıda Sempozyumu III}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}