C. DAĞDELEN Et Al. , "Dondurulmuş Bazı Meyve ve Sebzelerin ToplamFenolik Madde, Antioksidan Kapasite ve Mikrobiyal Yük Açısından Değerlendirilmesi.," Bursa Uludag Üniv. Ziraat Fak.Derg , vol.33, no.2, pp.273-292, 2019
DAĞDELEN, C. Et Al. 2019. Dondurulmuş Bazı Meyve ve Sebzelerin ToplamFenolik Madde, Antioksidan Kapasite ve Mikrobiyal Yük Açısından Değerlendirilmesi.. Bursa Uludag Üniv. Ziraat Fak.Derg , vol.33, no.2 , 273-292.
DAĞDELEN, C., SEYHAN, B., & İNCEDAYI, B., (2019). Dondurulmuş Bazı Meyve ve Sebzelerin ToplamFenolik Madde, Antioksidan Kapasite ve Mikrobiyal Yük Açısından Değerlendirilmesi.. Bursa Uludag Üniv. Ziraat Fak.Derg , vol.33, no.2, 273-292.
DAĞDELEN, CANAN, BUKET SEYHAN, And BİGE İNCEDAYI. "Dondurulmuş Bazı Meyve ve Sebzelerin ToplamFenolik Madde, Antioksidan Kapasite ve Mikrobiyal Yük Açısından Değerlendirilmesi.," Bursa Uludag Üniv. Ziraat Fak.Derg , vol.33, no.2, 273-292, 2019
DAĞDELEN, CANAN Et Al. "Dondurulmuş Bazı Meyve ve Sebzelerin ToplamFenolik Madde, Antioksidan Kapasite ve Mikrobiyal Yük Açısından Değerlendirilmesi.." Bursa Uludag Üniv. Ziraat Fak.Derg , vol.33, no.2, pp.273-292, 2019
DAĞDELEN, C. SEYHAN, B. And İNCEDAYI, B. (2019) . "Dondurulmuş Bazı Meyve ve Sebzelerin ToplamFenolik Madde, Antioksidan Kapasite ve Mikrobiyal Yük Açısından Değerlendirilmesi.." Bursa Uludag Üniv. Ziraat Fak.Derg , vol.33, no.2, pp.273-292.
@article{article, author={CANAN DAĞDELEN Et Al. }, title={Dondurulmuş Bazı Meyve ve Sebzelerin ToplamFenolik Madde, Antioksidan Kapasite ve Mikrobiyal Yük Açısından Değerlendirilmesi.}, journal={Bursa Uludag Üniv. Ziraat Fak.Derg}, year=2019, pages={273-292} }