F. KURTULMUŞ Et Al. , "Sürekli ve Kesikli Mikrodalga Yöntemleriyle Kurutulan Elmanın Renk Değişim Analizi," BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.34, no.1, pp.149-165, 2020
KURTULMUŞ, F. Et Al. 2020. Sürekli ve Kesikli Mikrodalga Yöntemleriyle Kurutulan Elmanın Renk Değişim Analizi. BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.34, no.1 , 149-165.
KURTULMUŞ, F., POLAT, A., & İZLİ, N., (2020). Sürekli ve Kesikli Mikrodalga Yöntemleriyle Kurutulan Elmanın Renk Değişim Analizi. BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.34, no.1, 149-165.
KURTULMUŞ, FERHAT, AHMET POLAT, And NAZMİ İZLİ. "Sürekli ve Kesikli Mikrodalga Yöntemleriyle Kurutulan Elmanın Renk Değişim Analizi," BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.34, no.1, 149-165, 2020
KURTULMUŞ, FERHAT Et Al. "Sürekli ve Kesikli Mikrodalga Yöntemleriyle Kurutulan Elmanın Renk Değişim Analizi." BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.34, no.1, pp.149-165, 2020
KURTULMUŞ, F. POLAT, A. And İZLİ, N. (2020) . "Sürekli ve Kesikli Mikrodalga Yöntemleriyle Kurutulan Elmanın Renk Değişim Analizi." BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.34, no.1, pp.149-165.
@article{article, author={FERHAT KURTULMUŞ Et Al. }, title={Sürekli ve Kesikli Mikrodalga Yöntemleriyle Kurutulan Elmanın Renk Değişim Analizi}, journal={BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2020, pages={149-165} }