Citation Formats
Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. DEĞİRMENCİOĞLU Et Al. , "Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkisi," 5.Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi , Turkey, 2018

DEĞİRMENCİOĞLU, N. Et Al. 2018. Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkisi. 5.Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi , (Turkey).

DEĞİRMENCİOĞLU, N., YILDIZ, E., ŞAHAN, Y., GÜLDAŞ, M., & GÜRBÜZ, O., (2018). Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkisi . 5.Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi, Turkey

DEĞİRMENCİOĞLU, NURCAN Et Al. "Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkisi," 5.Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi, Turkey, 2018

DEĞİRMENCİOĞLU, NURCAN Et Al. "Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkisi." 5.Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi , Turkey, 2018

DEĞİRMENCİOĞLU, N. Et Al. (2018) . "Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkisi." 5.Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NURCAN DEĞİRMENCİOĞLU Et Al. }, title={Fermentasyon Süresinin Kombu Çayı Mikrobiyotası ve Canlılık Oranları Üzerine Etkisi}, congress name={5.Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2018}}