N. Özdemirli And S. Kamiloğlu Beştepe, "Effect of freezing on the bioaccessibility of mandarin polyphenols," Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.30, pp.10-21, 2023
Özdemirli, N. And Kamiloğlu Beştepe, S. 2023. Effect of freezing on the bioaccessibility of mandarin polyphenols. Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.30 , 10-21.
Özdemirli, N., & Kamiloğlu Beştepe, S., (2023). Effect of freezing on the bioaccessibility of mandarin polyphenols. Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.30, 10-21.
Özdemirli, Nurdan, And SENEM KAMİLOĞLU BEŞTEPE. "Effect of freezing on the bioaccessibility of mandarin polyphenols," Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.30, 10-21, 2023
Özdemirli, Nurdan And Kamiloğlu Beştepe, SENEM K. . "Effect of freezing on the bioaccessibility of mandarin polyphenols." Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.30, pp.10-21, 2023
Özdemirli, N. And Kamiloğlu Beştepe, S. (2023) . "Effect of freezing on the bioaccessibility of mandarin polyphenols." Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , vol.30, pp.10-21.
@article{article, author={Nurdan Özdemirli And author={SENEM KAMİLOĞLU BEŞTEPE}, title={Effect of freezing on the bioaccessibility of mandarin polyphenols}, journal={Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi}, year=2023, pages={10-21} }