B. İNCEDAYI Et Al. , "Modifiye atmosfer uygulaması ve minimal işlem görmüş fresh cut gıdalar," Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , Bursa, Turkey, 2011
İNCEDAYI, B. Et Al. 2011. Modifiye atmosfer uygulaması ve minimal işlem görmüş fresh cut gıdalar. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , (Bursa, Turkey).
İNCEDAYI, B., TAMER, C. E., & ÇOPUR, Ö. U., (2011). Modifiye atmosfer uygulaması ve minimal işlem görmüş fresh cut gıdalar . Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Turkey
İNCEDAYI, BİGE, CANAN ECE TAMER, And ÖMER UTKU ÇOPUR. "Modifiye atmosfer uygulaması ve minimal işlem görmüş fresh cut gıdalar," Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Turkey, 2011
İNCEDAYI, BİGE Et Al. "Modifiye atmosfer uygulaması ve minimal işlem görmüş fresh cut gıdalar." Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , Bursa, Turkey, 2011
İNCEDAYI, B. TAMER, C. E. And ÇOPUR, Ö. U. (2011) . "Modifiye atmosfer uygulaması ve minimal işlem görmüş fresh cut gıdalar." Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , Bursa, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BİGE İNCEDAYI Et Al. }, title={Modifiye atmosfer uygulaması ve minimal işlem görmüş fresh cut gıdalar}, congress name={Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2011}}