Ö. Canbolat, "Farklı Zencefil Esansiyel Yağ Dozlarının Arpa Dane Yeminin İn Vitro Sindirim ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkisi," 7. Ulusal Tarım Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.17, 2020
Canbolat, Ö. 2020. Farklı Zencefil Esansiyel Yağ Dozlarının Arpa Dane Yeminin İn Vitro Sindirim ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkisi. 7. Ulusal Tarım Kongresi , (İstanbul, Turkey), 17.
Canbolat, Ö., (2020). Farklı Zencefil Esansiyel Yağ Dozlarının Arpa Dane Yeminin İn Vitro Sindirim ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkisi . 7. Ulusal Tarım Kongresi (pp.17). İstanbul, Turkey
Canbolat, ÖNDER. "Farklı Zencefil Esansiyel Yağ Dozlarının Arpa Dane Yeminin İn Vitro Sindirim ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkisi," 7. Ulusal Tarım Kongresi, İstanbul, Turkey, 2020
Canbolat, ÖNDER. "Farklı Zencefil Esansiyel Yağ Dozlarının Arpa Dane Yeminin İn Vitro Sindirim ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkisi." 7. Ulusal Tarım Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.17, 2020
Canbolat, Ö. (2020) . "Farklı Zencefil Esansiyel Yağ Dozlarının Arpa Dane Yeminin İn Vitro Sindirim ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkisi." 7. Ulusal Tarım Kongresi , İstanbul, Turkey, p.17.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖNDER CANBOLAT}, title={Farklı Zencefil Esansiyel Yağ Dozlarının Arpa Dane Yeminin İn Vitro Sindirim ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkisi}, congress name={7. Ulusal Tarım Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2020}, pages={17} }