T. Özdemir And T. Özcan, "Süt Ürünlerinin Mikro Yapısının Oluşumunda Süt Proteinlerinin Önemi ," Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.33, no.2, pp.355-374, 2019
Özdemir, T. And Özcan, T. 2019. Süt Ürünlerinin Mikro Yapısının Oluşumunda Süt Proteinlerinin Önemi . Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.33, no.2 , 355-374.
Özdemir, T., & Özcan, T., (2019). Süt Ürünlerinin Mikro Yapısının Oluşumunda Süt Proteinlerinin Önemi . Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.33, no.2, 355-374.
Özdemir, Tuğçe, And TÜLAY ÖZCAN. "Süt Ürünlerinin Mikro Yapısının Oluşumunda Süt Proteinlerinin Önemi ," Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.33, no.2, 355-374, 2019
Özdemir, Tuğçe And Özcan, TÜLAY. "Süt Ürünlerinin Mikro Yapısının Oluşumunda Süt Proteinlerinin Önemi ." Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.33, no.2, pp.355-374, 2019
Özdemir, T. And Özcan, T. (2019) . "Süt Ürünlerinin Mikro Yapısının Oluşumunda Süt Proteinlerinin Önemi ." Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.33, no.2, pp.355-374.
@article{article, author={Tuğçe Özdemir And author={TÜLAY ÖZCAN}, title={Süt Ürünlerinin Mikro Yapısının Oluşumunda Süt Proteinlerinin Önemi }, journal={Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)}, year=2019, pages={355-374} }