Ö. U. ÇOPUR And C. E. TAMER, "Taze Dondurulmuş ve Kurutulmuş Kayısılardan Üretilen Reçellerin Kalitelerinin Belirlenmesi," Gıda. Dünya Yayınları , no.50, pp.46-53, 2000
ÇOPUR, Ö. U. And TAMER, C. E. 2000. Taze Dondurulmuş ve Kurutulmuş Kayısılardan Üretilen Reçellerin Kalitelerinin Belirlenmesi. Gıda. Dünya Yayınları , no.50 , 46-53.
ÇOPUR, Ö. U., & TAMER, C. E., (2000). Taze Dondurulmuş ve Kurutulmuş Kayısılardan Üretilen Reçellerin Kalitelerinin Belirlenmesi. Gıda. Dünya Yayınları , no.50, 46-53.
ÇOPUR, ÖMER, And CANAN ECE TAMER. "Taze Dondurulmuş ve Kurutulmuş Kayısılardan Üretilen Reçellerin Kalitelerinin Belirlenmesi," Gıda. Dünya Yayınları , no.50, 46-53, 2000
ÇOPUR, ÖMER U. And TAMER, CANAN E. . "Taze Dondurulmuş ve Kurutulmuş Kayısılardan Üretilen Reçellerin Kalitelerinin Belirlenmesi." Gıda. Dünya Yayınları , no.50, pp.46-53, 2000
ÇOPUR, Ö. U. And TAMER, C. E. (2000) . "Taze Dondurulmuş ve Kurutulmuş Kayısılardan Üretilen Reçellerin Kalitelerinin Belirlenmesi." Gıda. Dünya Yayınları , no.50, pp.46-53.
@article{article, author={ÖMER UTKU ÇOPUR And author={CANAN ECE TAMER}, title={Taze Dondurulmuş ve Kurutulmuş Kayısılardan Üretilen Reçellerin Kalitelerinin Belirlenmesi}, journal={Gıda. Dünya Yayınları}, year=2000, pages={46-53} }